Nydelige retter til store anledninger
3-retters middag, tapas, viltgryte og koldtbord er noe av det vårt dyktige kjøkkenteam kan diske opp med- Både til selskap i spisesalen inne i hovedhuset, og i selskapslokalet vårt Låvin. Våre menyer finner du i boksen til høyre.
Inge Berits signaturrett - Elggryte
Det går gjeterord om gryta til vår kjære kjøkkensjef – den har blitt servert til bryllup og ved store jubileum. Det er kortreist mat på sitt vakreste. Jeger Eivind Brenna forteller; "Vi høster elg fra området vest for Grønsenknippa, som man ser i synsranden retning Hemsedal. Elgen beiter i utmark og trekker mellom dette fjellområdet og Golsfjellet, der det er vinterbeite i barskogsområdet. Lokale jegere, inklusive Bendik og Eivind Brenna, jakter fra 25. september og ut oktober." Og så blir retten tilberedt her på vårt kjøkken av Inger Berit, ofte med salat og hjemmelaget potetmos. Det kan ikke bli feil.
Catering til store og små arrangement
Vi leverer også catering til store og små arrangementer i selskapslokalet vårt Låvin, enten det er bryllup, familiesamlinger, julebord eller jubileum. Velg fra våre menyer eller send oss en forespørsel om du har andre ønsker. Vi kan tilpasse meny etter ønsker og behov.
Kjøkkenet har mange års erfaring med tilrettelegging av dietter og allergier.
Catering til hytta
Tenk så herlig, å komme fram til ferdig middag fredag kveld. Alt du trenger å gjøre er å varme opp maten på ditt hyttekjøkken. Vi har laget flere menyer dere kan velge mellom. Maten leveres i oppvarmingsklare former. Du bestiller maten på post@brennabu.no. Bestillingen må være oss i hende 1 uke før ankomst. Maten hentes ut fra vårt kjøkken i hovedhuset, ved ankomst.