Transport

Transport
Klassene som kommer hit står fritt til å velge hvilken transport de måtte ønske.

Vi har imidlertid 1 lokalt transportselskap som vi samarbeider med. De gir egne - veldig konkurransedyktige - tilbud til leirskoleklasser. De er profesjonelle i å transportere leirskolebarn og kjenner våre rutiner m.h.t. både ankomst og avreise. Ønsker dere å få tilbud kontakt:

JVB Tur as, 2900 Fagernes
Tlf. 61 36 59 00 - Fax. 61 36 16 00
E-post: robert.medik@jvb.no
For bestilling av Leirskoletransport
www.jvb.no


Underveis til leirskolen

Vi har blitt kontaktet av noen naturlige stoppesteder for buss underveis til leirskolen, f.eks. veikro.

Det kan være ganske belastende for et spisested å få store flokker av ivrige, men ikke helt lydløse 12-åringer stormende inn for å bruke toalettene og spise egen matpakke og ellers ikke handle noe.

Vi oppfordrer derfor medfølgende voksne til å gå inn først og forhøre seg om det er greit at elevene setter seg på anvist sted og at de ellers blir fulgt godt opp mht støynivå og alminnelig oppførsel.

Avstander.
Det er lett å finne frem til oss! Kommer du fra Oslo følger du E-16 ca. 10 km forbi Fagernes, ta til venstre i Ulnes (ved Ulnes kirke) følg skilting til Vaset - ca. 10 km fra Ulnes til Brennabu.
Kommer du vestfra kjører du til Røn, tar til høyre ved Fossheim og følger skilting Panaoramaveien - ca 6 - 7 km fra Røn til Brennabu.

Høyde over havet er ca. 850 m.

Fra Brennabu til:
Oslo - 200 km
Fagernes - 20 km
Fagernes lufthavn - 28 km
Gol - 40 km
Bergen - 330 km

Adresse:
Brennabu AS
Panoramaveien 1019
Vaset i Valdres, N-2960 Røn

GPS koordinat er: 60.59,38N 8.58,29Ø