Dietter og spesielle behov

Her finner du diettskjema som du kan fylle ut og sende inn

Sykdom/allergi.

I tilfelle det blir behov for elever å konsultere lege under leirskoleoppholdet må vi rekvirere drosje til og fra. VED EVENTUELL LEGEKONSULTASJON må vi ha fullt personnummer - 11 siffer . Vi ber om at medfølgende lærer sørger for å ha med slik infomasjon/sørger for å ha lett tilgang til det.

Medisinering.

Klasselærer/medfølgende leder må være ansvarlig for oppfølging av medisinering som elever evt. måtte ha. Leirskolen har ikke kompetanse eller ansvar for at elever får riktig medisin til riktig tid.

Et lite lommeapotek med plaster, paracet m.m. er også lurt å ha med.

Mat/dietter.

Elever som er allergiske overfor spesiell mat bør ha med skriv om dette hjemmefra og ta kontakt med kokke/vertskap om dette ved ankomst. Leirskolen kan etter avtale lage diettmat, religionsbetinget meny etc. - f.eks. lager vi mat med halalslaktet kjøtt til de elever som ønsker det. Ved spesielle allergier er det fint om skolen/ foresatte og leirskolen kan føre en dialog m.h.t. tilgjengelighet og behov for råvarer til diettmat i forkant av oppholdet.Første og siste måltid

Første måltid på leirskolen er middag på mandag.  Elevene må ha med tilstrekkelig med mat/matpakke  hjemmefra i forhold til at første måltid er middag kl. 1800.

Siste måltid på leirskolen er fredag frokost der matpakke til hjemreisen blir smurt.

Tilrettelegging for elever med spesielle behov

Klasselærer må være orientert om elever som kan ha vanskeligheter med spesielle aktiviteter. Opplegget vårt kan tilpasses elever med særlige behov, bevegelseshemninger o.l. i samarbeid med klasselærer, men vi har ikke ekstraressurser å sette inn på enkeltelever. Elever med slike behov må få utløst slike ressurser fra hjemkommunen. Det er også her viktig å ha kontakt på forhånd.

Sengevætere

Barn som er sengevætere i større eller mindre grad må ha med plastlaken og ekstra lintøy til skift. Klasselærer må få beskjed om eventuelle sengevætere. Vår erfaring er at det ikke er noe stort problem på leirskolen og det bør ikke hindre eleven i å reise.

Vi har vaskemaskin til bruk for våre gjester ved behov.