Kitekurs på Vaset!

Bli med på kitekurs på Vaset!

Uke 3 - 20/21 Januar # Uke 8 - 24/25 Februar # Uke 13- 31/1 Mars/April


Områdene rundt Brennabu byr på flotte områder for snøkiting og vinden er vanligvis stabil med masse puddersnø i terrenget! 
Utover at vi skal ha det gøy med kiten i lufta så er målet på dette kurset vil du lære alt du trenger for å kite videre på en trygg og fremgangsrik måte. 

Ta kontakt for et lærerikt og morsomt 2 dagers kitekurs der du lærer alt som trengs for å komme igang med snøkiting

2 Dagers kitekurs 2499,- som inkluderer opplæring og kiteutstyr i 2 dager. (ta med egne ski/snowboard og hjelm)

1 DAGSKURS 1400,- 1 Dags kurs for små og store grupper. Komprimert kitekurs som kan gjennomføres i ukedager eller helg gjennom hele sesongen. Passer for grupper med tidligere erfaring eller for de som ikke rekker å ta et 2 dagers kitekurs

INTROKURS 700,-  3 timers praktisk anlagt introduksjonskurs i kiting. Passer for deg som er usikker på om kiting er noe for deg. Passer for alle aldersgrupper. Passer for små og store grupper. Minimum 4 personer

Kursdatoer

  • Uke 3 - 20/21 Januar
  • Uke 8 - 24/25 Februar
  • Uke 13- 31/1 Mars/April


Overnatting/mat

Kitekurset

  • Kurset starter kl 09.00 på morgenen og vi begynner med mindre treningskiter for å gå gjennom teoribiten i praksis og lære oss hvordan man styrer kiten og hvordan kreftene i kiten/vinden fungerer. Etter å ha gått gjennom de forskjellige øvingsoppgavene går vi over på å vise rigging av store kiter.
  • Så går vi rett på øving med store kiter i team på 2 og 2. Vi leker oss med kreftene i kiten og lærer alt om sikkerhetsystem og vindvindu. 
  • På et passende tidspunkt legger vi inn lunch og spiser vår nistepakke. Er det godt vær så er vi ute, men vi kan også gå inn i grillhytta og varme oss foran bålet hvis det skulle være ruskete vær :) 
  • Avhengig av den enkeltes progresjon vil det være mulighet for å prøve med ski på beina allerede på dag 1.
  • Vi legger opp kurset etter hver enkelt deltakers progresjon så det er naturlig at noen kommer lenger enn andre.
  • Dag 2 av kurset fortsetter i samme stil som dag 1. Vi har ekstra fokus på å terpe på sikkerhet og hva man skal gjøre i forskjellige situasjoner. De fleste får kitet mye på ski og blir godt kjent med kiten
  • I tillegg til å ha det gøy er målet med kurset at dere blir i stand til å håndtere en stor kite på alene slik at dere er i stand til å fortsette å kite etter kurset på en trygg og fremgangsrik måte :) 

kitekurs på Brennabu i påsken! Brennabu ligger på Vaset i Valdres.
Kiteskolen.no arrangerer kitekurs på Brennabu. Brennabu ligger på Vaset i Valdres

Meld deg på Her!