Aktiviteter

På Brennabu driver vi leirskole i ukedagene, og i helger og ferier leier vi ut hytter, og huset til selskap eller f.eks. treningssamlinger!

Vi er så heldige på Vaset, at vi har fått oss vårt helt egne aktivitetsselskap, som byr på Naturbaserte aktiviteter & opplevelser her på Vaset i Valdres!

Det betyr at for deg som gjest, kan du nå toppe hytteturen med aktiviteter!
Og hvorfor ikke gjøre noe spenstig ut av selskapet?! Ta med alle dine gjester på en opplevelse dere sent vil glemme!

Med vår nye samarbeidspartner innen aktiviteter & Opplevelser leverer vi på Brennabu, Mat og overnatting, og Vaset-Aktiv sørger for aktiviteter og opplevelser!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arrangement: Vinteren 2019:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anbefalte Aktiviteter: Vinteren 2019:
Historiefortelling i Eldstogo - VINTER
Etter mørkets frembrudd kommer nøkken opp av tjernet og haugfolket kommer krypende ut fra jordhaugene sine. Da sitter du trygt på reinsdyrskinn inne i Eldstogo

Jakten på Haugfolket- Trugetur i Mørket
Fjellskogen på Vaset er magisk når mørke setter inn. Kommer vi over tregrensen, åpner himmelen seg med sine millioner av stjerner. Dette er en truge-vandring spekket med opplevelser og inntrykk.

TOPPTURKURS (2,5 DAGER)
Er du glad i å stå på ski og ønsker å lære mer om hvordan man går på topptur, da er dette kurset for deg! Kurset er lagt opp som et nybegynnerkurs i alpin skiferdsel for de som har stått en del på ski, men har lite erfaring med topptur.

HODELYKTTUR TIL GRØNSENNKNIPPA 1368MOH
Dette er muligheten for deg å få en fantastisk opplevelse. Stå opp før alle andre, gå på ski med hodelykt, og stå på toppen av ett fjell når sola sakte ønsker Norge god morgen.

Isklatring
Klatretårnet på Brennabu, vannes hver vinter for å kunne tilby IsKlatring!
Når tårnet er frosset ferdig, stiller vi med instruktører og utstyr, så du & dine kan få en følelse av hva IsKlatring har å by på! Her får du testet deg selv, isklatring byr på mestring og utfordring.

GO` KAR STYKKJO
Go`kar stykkjo har vært en del av kulturen i Valdres gjennom generasjoner, og er fortsatt den dag idag ikke uvanlig å gjennomføre som lek og morro i gode lag.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Faste Aktiviteter: Vinteren 2019:

Aking med Proffkjelke
Vi har aking med proffkjelker i som trekkes opp med heisen. Egen kjelkenedfart på 1200 meter. Utrolig moro for hele familien!

Skiskole
Vi anbefaler kurs på 90 minutter og oppover. For små barn er det ofte nok med 50 minutter.

Yoga
Start hver morgen med klassisk "Mysore style" yoga – den tradisjonelle måten å praktisere Ashtanga Yoga på slik som det læres i Mysore i India. Hos Nøsen Yoga & Fjellhotell.
Månedager: Når det er full- og nymåne er det ingen Mysore praksis.

Snøscooter
24 min (18,7 km) fra Vaset, ligger Lykkja Feriesenter & Hemsedal Snøscooterutleie og Kanefart.
Her tilbys det individuell kjøring som passer alle. 3 km med preparerte spor i flott terreng!


Velkommen til Vaset i Valdres!